Лудогорец гледа към групите на Шампионската лига. Това заяви изпълнителният директор на клуба Ангел Петричев след победата с 1:0 над ЦСКА, която почти гарантира спечелването на третата поредна шампионска титла на разградчани.

"Човек е голям, колкото са големи мечтите му. Ние продължаваме да мечтаем за групите на Шампионската лига. Нашата публика също продължава да мечтае, така че каквото е по силите ни, ще го направим, за да постигнем и тази цел", заяви изпълнителният директор на разградчани.

Петричев призна, че е имало леко напрежение преди важния мач с ЦСКА, но то не е било у играчите. "Може би ние, ръководството, сме изглеждали по-напрегнати. Докато още преди мача футболистите показаха, че са достатъчно добре мотивирани", коментира пред TV7 Петричев.

Изпълнителният директор за пореден път отрече слуховете, че Лудогорец ще се раздели с треньора Стойчо Стоев. "Малко ми омръзна да влизаме в режим на обяснение. Стойчо Стоев е треньор на Лудогорец. С него планираме лятната подготовка", каза Петричев.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРСКА ЛИСТА