Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев предпочете да бъде "умерен оптимист" за евентуално излизане от групите на Лига Европа. Днес от 22:00 часа шампионите на България излизат срещу Леверкузен на „Лудогорец Арена” в Разград.

„Приключи продажбата на билети за секторите за нашите фенове. Само Сектор "Г" не беше пуснат за продажба, в крайна сметка решихме от съображения за сигурност, че ще го оставим само за привърженици на Леверкузен. Очаквам чудесна атмосфера. 126 човека ще има на Байер, толкова билети са продадени от тях. Те също си направиха предварителна организация”, обясни Петричев пред Диема Спорт.

„Не съм учуден от мача с Верея, още повече, че след дълги паузи винаги играем колебливо. Това не значи, че е било правилно, но от Верея също положиха усилия. Очаквам пределно мотивиран Лудогорец. Ако съдбата е с нас, се надявам да стартираме добре в тази група. Аз лично бих искал да кажа, че тази група ще бъде доста завързана”, каза шефът при "орлите".

„Като човек, който гледа емоционално на нещата, мисля, че ще бъде труден мач. Надявам се да влезем добре в мача, за да постигнем това, за което се готвим толкова много време. Имиджът на клуба е важен в Европа. Надявам се на добър мач. Би трябвало да бъдем оптимисти за излизане от групите, нека все пак бъдем умерени оптимисти. Тези момчета знаят как да водят големи битки. Надявам се напролет да продължим тук да играем мачове. Впечатлен съм от Пауло Аутори. Дори респектиран от методите му. То е ясно, че е голям професионалист във футбола, но говоря и в личен план. Един клуб, който сега налага традиции в своето съществуване, само може да извлече позитиви от наличието на такъв голям специалист”, завърши Ангел Петричев.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

ЛИГА ЕВРОПА - СЕЗОН 2018/2019