Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев определи равенството 1:1 срещу Дюделанж като най-слабия мач за състава в последните няколко години.
 
„Няма как да не съм разочарован при такъв мач. Дошли сме да си свършим работата, а не се получи. Грозен мач! В определени моменти играта на домакините ми хареса, ние имахме проблем с мотивацията. Футболистите не влязоха в срещата за битка, очакваха да го спечелят леко, както стана в Разград“, заяви Петричев.
 
„Това беше най-слабият ни мач в последните няколко години. Не сме аристократи, не тече синя кръв във вените ни. За да спечелим, трябва да бием. Надявам се в събота срещу Черно море да покажем по-добра игра. В контролите се видя, че отборът има потенциал. Не знам на какво се дължи този спад в играта“, допълни изпълнителният директор Лудогорец.
 
„Ще направим анализи от този мач. Ще видя какво ще кажат треньорите. Надявам се, че мерките на Стойчо Стоев ще дадат резултат. Нямаме време, идва мач с Черно море, а след това с Партизан. Очакванията към нас са големи. Отдавам слабото представяне днес с категоричната победа в Разград“, завърши Ангел Петричев.