Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира двубоя с ЦСКА, както и трансфера на Юнес Хамза, който бе обект на интерес и на Стяуа.

“Прогнозирах, че ще стане интересен мач. Бях сигурен, че нашите момчета ще търсят победа на всяка цена. Ако ние не си бяхме направили мача труден в последните 15 минути, щяхме да постигнем доста по-изразителен резултат”, заяви Петричев.

“Казах и пред румънските медии, че Хамза беше наша трансферна цел. По никакъв начин не сме се опитвали да надцакваме Стяуа. Знаете, че играем на няколко фронта, а самите вие сте казвали, че имаме нужда от още един нападател. Много по-добре беше да платим трансферна сума на наш отбор, в случая “Ботев”, отколкото на играч, който не познаваме. Нашият интерес към него е още доста преди Стяуа да ни се падне на жребия. Тук не става въпрос за ритници в кокалчетата и такива неща. Виждате, че играе втори мач, вкарва втори гол. Имаме конкуренция на абсолютно всички позиции. Хамза ни беше изключително нужен, защото играем с всички сили на всички фронтове. Не мисля, че ще има ревност, особено що се отнася до Безяк, Кишада и Хамза”, допълни шефът на Лудогорец./БЛИЦ

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите