Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев изрази своето задоволство и удовлетворение след церемонията по получаването на златните медали за 13-ата шампионска титла. Емоционалният празник се проведе в Разград след мача с Локомотив Пловдив (3:0).

„Има някаква магия, ген. Има няколко треньора, които са скъпи за Лудогорец, виждате, че всеки един треньор може да получи втори, трети, четвърти шанс. Заедно сме градили този клуб и сме постигнали много. Ще спомена Стойчо Стоев, Ивайло Петев. Но Георги Дерменджиев очевидно е човекът – магьосник, който успява“, сподели директорът в Лудогорец.

„Пожелавам си малко късмет, увереност и да са здрави играчите – това ни е достатъчно. Моля се тези момчета да са здрави. Те заслужават да имат увереност и самочувствие – това ни трябва. А ние малко да помогнем със селекцията.“

„Всяка една титла си има своята стойност и своята емоция за нас, това е краят на един едногодишен труд. След като си спечелил титлата, си си свършил работата. Тази година масово нашите опоненти признаха класата ни. Това е едно заслужено признание в края на един успешен сезон“, каза още той.