Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че срещу тима му се води „мръсна и подла психовойна“. Босът на шампионите говори за "Гонг" преди утрешния решаващ сблъсък срещу "Левски". Двубоят на стадион „Георги Аспарухов“ е от 20:00 часа и ще бъде предаван по ТВ7.

„Момчетата са мобилизирани, има настроение в отбора. Очакваме един хубав мач, който да покаже кой е достойният за шампион на България. За нас разликата с миналогодишния мач с ЦСКА, когато пак се решаваше титлата е голяма, тъй като тогава бяхме домакини и играхме пред собствена публика. Получи се уникална атмосфера. Беше ни за първи път и емоцията бе много силна, докато в момента очакваме да играем пред враждебна публика на „Герена“, така че разликата не е никак малка. От друга страна съм спокоен, защото нашите момчета са професионалисти, които са изиграли стотици мачове пред сериозна публика“, коментира Петричев.

„Нормално е да има напрежение и в двата лагера. Залогът е доста голям и този, който прояви по-здрава психика, той ще бъде крайният победител. Съдейки по последните събития бих казал, че срещу нас се води доста мръсна и подла психовойна, която започна още в началото на седмицата с тиражиране на разни информации, че едва ли не "Левски" ще иска допинг контрол. Ако направите справка ще видите, че Лудогорец е отборът, който винаги иска допинг контрол преди такива ключови срещи. От друга страна за тази информация, която излезе днес, че "Левски" иска трима наши футболисти – Гулдан,  Марселиньо и Генчев, бих казал, че това е един много мръснишки номер, много селски номер, тъй като това са едни играчи, които в "Левски" не могат да си позволят в момента. Това са играчи, които имат редовни договори с Лудогорец и те не се продават“, каза още шефът в Лудогорец.

„В никакъв случай няма да сме доволни на равния. Играем за победа. Мисля, че в момента 2/3 от България очаква ние да победим. Смятам, че сме по-силният отбор откъм единици и индивидуални качества“, добави Петричев.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ