Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев обяви, че представители на тимове от английската Висша лига наблюдават играчи на "орлите". 

"Мога да кажа със сигурност, че доста от нашите играчи се наблюдавани от страшно големи клубове, включително и от Висшата лига. Сами разбирате, че отбори от Англия да наблюдават играчи директно в българското първенство говори добре не само за Лудогорец, а за всички.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Лудогорец продава скъпо, но Лудогорец умее добре да си прави сметката. Ние знаем, че, за да вървиш напред трябва да инвестираш правилно. Ние инвестираме и в инфраструктура. Ние инвестираме и в академията. Не случайно обявихме миналата седмица за новата ни многофункционална спортна зала, която пуснахме в експлоатация. Знаете, че тя е с част от парите от трансфера на Доминик Янков. Тя вдига на по-високо ниво нашата академия.

Не е лесно да задържим най-добрите си играчи. Това е едно от най-големите предизвикателства в нашата работа. Нашият спортно-технически отдел, начело с Георги Караманджуков, показаха, че имат добър нюх и намират нешлифовани диаманти, които са интересни на пазара. Видяхте Игор Тиаго каква кариера направи. Беше много подценяван, но нашите колеги го откриха, доведоха го тук и го развихме. Не е само той.

Имаме няколко момчета в отбора, които са постоянен обект на интерес на големи отбори. Много е трудно. Устояваме на този натиск. Едно от важните неща е, че полагаме големи усилия футболистите, когато дойдат в клуба, да го приемат като свое семейство и да се отдадат на него. Когато един футболист обича клуба задачата става по-лесна", коментира Петричев пред "Дарик" радио.