"Идва времето на лудите мачове. За да стигнем там, където сме тръгнали, ни трябва луд мач. Предполагам всички знаете за какъв съперник става дума - Олимпиакос, жребият не беше благосклонен към нас. Ако искаме да постигнем крайния успех, дойде време за луди мачове и за герои. Да се надяваме, че тези момчета ще ни напомнят за онези луди вечери на Лудогорец, след които се класирахме за груповата фаза", коментира преди отпътуването на Гърция изпълнителният директор на разградчани Ангел Петричев.

Първият мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига е в Пирея от 22 часа утре вечер.

Попитан дали може да се роди нова икона за клуба, какъвто е Козмин Моци със спасените дузпи срещу Стяуа, Петричев отговори: "Надявам се, че целият отбор този път ще бъде герой. Такива неща като онзи мач с Моци на вратата рядко се случват в живота. Но пък през годините така сме показали, че има момчета, които могат да се нагърбят с голямата отговорност за постигане на голямата цел.

Виждаме характера в Лудогорец, виждаме ДНК-то в този нов Лудогорец. И аз мисля, че предстоят добрите дни. Мисля, че няма да ни е лесно да стигнем там, накъдето сме тръгнали. Но пак казвам - трябва ни луда вечер", добави още той.