"Един човек, който бе отдал живота си на "жълто-черните" цветове напусна внезапно земния си път. Но ние знаем, че името на Андрей Павлов завинаги ще остане в нас", написаха от "Ботев" (Пловдив) на официалния сайт на клуба часове след кончината на откривателя на Тодор Неделев.

"Андрей Павлов дерзаеше с нас, когато любимия му "Ботев" не играеше убедително и бе щастлив с всяка крачка направена напред от "жълто-черните". Той бе част от 16-те деятели, които възродиха нашия "Ботев", а заслугите му бяха големи.

През 2010 година, Андрей Павлов предостави школата си "Ботев 2002", за да може най-старият клуб в България да продължи нормалното си съществуване. В школата на "Ботев 2002" работиха големи имена от близкото и далечното минало на нашия клуб, а от нея излезе таланта Тодор Неделев.

Поклон пред светлата му памет!

ПФК "Ботев" (Пловдив) изказваме съболезнования на семейството и близките на Андрей Павлов", завършват тъгуващите "канарчета".

Националният състезател и футболист на Майнц 05 Тодор Неделев също остана потресен от случилото се. "Най-тъжният ден в живота ми ;( Отиде си човека, който ме създаде, който ми беше като втори баща, който винаги беше до мен във всичко, на който дължа толкова много ;( ПОЧИВАЙ В МИР ... Завинаги ще останеш в моето сърце ;( ;( ;( ;( ;(", написа талантът във "Фейсбук".