Треньорът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни се надява на добро представяне в неделното гостуване на ЦСКА в петия кръг на efbet Лига. "Зелените" постигнаха първа победа след завръщането в елита в предишния си мач, в който надделяха над ЦСКА1948 с 4:1. 

"Готвим се с настроение. Първата победа за сезона, която постигнахме срещу ЦСКА 1948, оказа благотворно влияние на нашата работа в последните дни. Тук трябва да подчертая, че в първите два мача от сезона също имахме силни изяви, но просто не успяхме да ги реализираме и останахме без точки от тях. Но първата победа винаги е важна, защото дава допълнително самочувствие. 

За предстоящия мач с ЦСКА няма нужда от допълнителна мотивация. Самия факт, че излизаме срещу един от най-силните отбори в България е достатъчен, за да мотивира нашите футболисти. Целта ни е да покажем на какво сме способни, да се насладим на срещата. Да се опитаме да направим добро представяне на този труден стадион и срещу този класен отбор. Надявам се, че ще бъдем на ниво. Още като футболист никога не съм се страхувал от даден съперник. Това важи с пълна сила и за кариерата ми като треньор", коментира Фийни за официалния сайт на клуба. 

Опитният централен защитник Николай Бодуров няма да бъде на разположение. 

"Николай Бодуров твърдо отпада, защото все още е контузен. През седмицата получихме добри новини за състоянието на Венцислав Бенгюзов, който се контузи в рамото в последния мач. Шансовете му за участие в утрешния двубой остават отворени. Останалите момчета са здрави и се готвят нормално. До прекъсването имаме две срещи и трябва да ги изиграем на добро ниво. След това, по време на паузата, ще продължим да работим здраво и да надграждаме", заяви наставникът на Пирин.