Борислав Хазуров е единственият футболист на Пирин (Гоце Делчев), който ще пропусне гостуването на Пирин (Гоце Делчев) във Варна на Черно море тази неделя. Нападателят е получил травма още в началото на тази седмица и затова е пропуснал първата шампионатна победа - 1:0 над Берое в сряда. С контузия, и то сериозна, е и левият бранител на неврокопчани Антон Киров. Той обаче е тренирал днес и по всичко личи, че ще стисне зъби и ще играе и във Варна. Бранителят игра много силни мачове напоследък, а и Костадин Ангелов няма кой знае какъв избор.

„Продължаваме да търсим десен краен защитник, но изборът ни е много ограничен. Знаете, че трансферният прозорец сега е затворен и за това трудно ще намерим това, което търсим. Прецених, че Мартин Иванов няма да ни свърши работа, но не сме се отказали да търсим човек за този пост. Сами виждате, че в последните мачове преквалифицирахме Фиданин  на този пост, но на него силата определено не му е там. Отиваме във Варна с нагласата да спечелим точки. Забравяме този мач с Берое и се настройваме за нова битка”, коментира пред Е79news Костадин Ангелов.

Почти сигурно във Варна атаката ще води опитният Костадин Башов. Той вече влезе като резерва на полувремето в мача с „Берое”. Може би е дошли времето да започне и като титуляр. 

В същото време вече стана ясно, че Пирин (ГД) и „Левски” са се разбрали да изиграят реванша за Купата на България на 12 октомври (събота).

Очаква се СТК да утвърди промяната, което почти сигурно ще стане, тъй като и двата отбора са съгласни. В първия мач в София „сините” спечелиха убедително с 4:0.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ