Пирин (Гоце Делчев) няма да картотекира Лазар Баханов, на когото не бе предложен договор. Това информира пред "Струма" треньорът на тима от Западната "Б" група Яков Папарков.

Специалистът се отказа от услугите на защитника, който започна да се състезава в първия тим още от времето, в което настоящият старши треньор на неврокопчани бе със статут на помощник на Йордан Боздански.

Футболистът се славеше сред своите съотборници като един от най-дисциплинираните играчи в отбора, който не е пропуснал нито една тренировка. Това обаче не бе достатъчно и наставникът на гоцеделчевци се отказа от услугите на местния юноша с мотива, че му е нужно дообиграване, след като през целия период на пребиваване в първия тим бе с постоянен статут на резерва.

Мнозина прогнозират, че синът на шефа на гоцеделчевските съдии ще се озове при съседите от Места (Хаджидимово), както това се случи и с други двама доскорошни играчи на неврокопчани - Димитър Чолев и Велко Баханов. Двамата окончателно преминаха в третодивизионния клуб преди три седмици и играха в контролата на своя тим срещу Банско на стадион "Димитър Лекин". Към момента обаче от страна на футболиста и неговите близки се пази пълно мълчание.

Същевременно Лазар Баханов очаква и резултатите от изпитите за прием във ВУЗ, където логично се яви в профил физическо възпитание и спорт, което явно показва желанието му да продължи да се развива като треньор или учител по спорт. Изходът от кампанията ще определи вероятно и къде ще играе футболистът, като опция за него може да се окаже някой тим около Благоевград или София.