Пирин (Гоце Делчев) ще играе само една контрола през паузата на първенството - срещу Миньор (Перник) в събота от 14:00 часа на стадион „Бончук“ в Дупница. Спарингът трябваше да се състои днес от 16:00 часа, но беше преместен за утре.

В срещата с Миньор треньорът на неврокопчани Тенчо Тенев ще има възможност да изпробва моментното състояние на своите играчи като се очаква срещу перничани да излязат всичките му футболисти. В тима няма проблеми с контузени, което ще позволи на специалиста да осъществи в максимална степен своите планове.

Срещу Миньор Тенчо Тенев ще може и да изпробва бившият кадър на Пирин 2001 (Благоевград) и „Левски“ Георги Серафимов, който е на проби в отбора от Гоце Делчев. С неговото идване от Пирин (ГД) демонстрират, че продължават със селекцията и по време на първенството.

След контролата с Миньор играчите на гоцеделчевци ще бъдат разпуснати в кратък отдих преди да се съберат във вторник за първа тренировка за новата седмица. С нея ще стартира подготовката за домакинството на Черно море, който гостува на новака в "А" група на 21 октомври (неделя).

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА