С привличането на нов нападател по всяка вероятност ще завърши селекцията в Пирин (Гоце Делчев), съобщава „Меридиан мач”. За момента единственото ново попълнение е дошлият от Локомотив (Сф) защитник Николай Николов. Треньорът Тенчо Тенев иска да засили конкуренцията и в атаката, като е сигурно, че новият играч в тази линия ще е българин.

Стана ясен и окончателният списък с контролите на тима. Днес неврокопчани ще срещнат от 15 часа Лудогорец в Смолян. Проверката ще е от толкова ранен час по настояване на шампионите, които веднага след мача си заминават за Разград. Останалите контроли на Пирин са на 30 юни с Берое, на 2 юли с Черно море, 3 юли със Славия, 4 юли с Ксанти (в Ксанти), 8 юли с Ягодина и 10 юли с Арис (Солун). Евентуално може да има и още един спаринг на 12 юли, ако се намери съперник.

Пирин ще тренира до началото на сезона на база, която се намира в Гърция, на няколко километра от българската граница. От клуба са много доволни от условията за подготовка и отношението към тях от страна на гръцките си домакини.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ