Лидерът в Западната "Б" група Пирин (Гоце Делчев) разтрогна по взаимо съгласие договора на капитана на отбора Ангел Маджиров.

Защитникът бе определен преди началото на шампионата с таен вот от своите съотборници да носи лентата, но в последните срещи рядко започваше като титуляр и я отстъпи на своя подгласник Петър Лазаров.
http://e-79.com/images/news/735/0075735/75735-angel-madjirov.jpg
Новината за раздялата с бранителя оповести изпълнителният директор на тима Иван Близнаков, който днес се срещна с играча и подписаха документите за освобождаването му, информира е-79. Клубният шеф коментира, че лични проблеми са накарали играча да прекрати преждевременно договора си с неврокопчани.

Други на този етап не се очаква да бъдат освободени от Пирин (ГД), като в същото време тимът ще бъде подсилен с най-много четирима играчи, с които се водят преговори.

Треньорът Яков Папарков събира отбора за първа тренировка на 9 януари от 14:30 часа на градския стадион в Гоце Делчев.

Отборът очаква до утре да стане ясна програмата на международния турнир в Сандански от 21 до 26 януари, в който Пирин (ГД) също ще вземе участие. Там ще играят още Локо (Пд), Ратнички (Ниш), Вардар (Скопие), Славия и домакините от Вихрен.

Преди този турнир неврокопчани ще играят контрола с лидера в "А" група Лудогорец. За 28 януари си остава контролата с Работнички (Скопие), която ще се играе в Дойран. През февруари засега са ясни само контролите с Миньор (Перник) на 1-и и с Пирин (Разлог) на 11-и.