Председателят на Надзорния съвет и акционер в Пирин Николай Галчев заяви, че след един-два кръга клубното ръководство, заедно с треньора Стефан Грозданов, ще започнат да работят по концепцията за новия сезон, пише E-79.com.

"Какви ще бъдат целите пред отбора в следващия шампионат зависи от това, какъв бюджет ще бъде гласуван. Със сигурност Пирин ще може да се бори за нещо по-значимо в новото първенство, тъй като ще играе вече мачовете си на собствения стадион", коментира Николай Галчев.

За да стане това ще бъдат привлечени поне трима качествени играчи. Вниманието ще се съсредоточи основно към взимането на признато име в нападение. През лятото се очакват оферти към играчи на Пирин и в зависимост от това с кои футболисти ще се раздели отборът, ще се прави лятната селекция.

За сега интерес от водещи клубове има към вратаря Благой Макенджиев, Драги Коцев и Даниел Младенов. Не е изключено “орлетата” да си върнат през лятото преотстъпения в Банско Веселин Стойков, който не спира да бележи за лидера в Западната "Б" група. За неговото връщане в отбора, както и за новите попълнения последна дума ще има Стефан Грозданов./БЛИЦ