Мачът между Пирин и ЦСКА от петия кръг на "А" група ще се играе в Кюстендил. Това заявиха за "Гонг", както от двата клуба, така и домакините от стадиона в Кюстендил.

Това ще е втората среща на Пирин, която ще се играе на стадиона на Вълбъжд. На "Осогово" "орлетата" победиха Славия с 1:0 в мач от третия кръг, а в първия играха с Миньор (Перник) в Симитли и загубиха с 0:1. След този мач обаче имаше скандали, свързани най-вече с публиката на Миньор и обстановката на стадиона. Впоследствие ръководството на Пирин не се разбра с полицията в Симитли.

Така това ще е второто гостуване на ЦСКА този сезон, в което домакинът няма да играе на собствения си стадион. Преди това "армейците" гостуваха на Своге на стадион "Славия" в София.

Почти сигурно Спортист ще домакинства на Локомотив (Пловдив) на своя стадион в Своге, като утре от БФС ще обявят официално това. Очаква се също мачът от Източната "Б" група между Черноморец (Поморие) и Светкавица да се играе в понеделник в Стара Загора заради наказание на домакините. /БЛИЦ