Ръководството на Пирин (Гоце Делчев) обяви цените на билетите за мача с “Левски” от 3-ия кръг “А” група. Осем лева ще струва пропускът за феновете и на двата отбора.

Изключение ще се прави само за един сектор, в който ще могат да влизат пенсионери и ученици, като за там цената на билета ще бъде 5 лева.Както е известно обаче, “сините” фенове обявиха бойкот и за второто гостуване от първенството. Ултрасите са бесни от слабото представяне на Нуно Пинто и компания. Агитка нямаше в сектора за гости и при гостуването на “Ботев” (1:2) в Пловдив в първия кръг, след слабите игри на отбора и болезнената загуба от Иртиш в Лига Европа. От НКП на "сините" не са обявили как ще се процедира за визитата в Гоце Делчев, но идеята е, сектора за гости пак да остане празен. Мачът от 3-ия кръг на "А" група е в неделя от 18:00 часа.

Левскарите имат неприятни промени от предишната визита в Гоце Делчев. Тогава те направиха 1:1 след невероятно тъпа дузпа, направена от Орлин Старокин. След мача последва и блокада на феновете на отбора, които спряха клубния автобус в района на местността Предела.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ