Пирин Разлог победи като домакин ФК Бургас с 3:1. Попаденията бяха дело на Руйчев (27), Спириев (72) и Кондев (77) за домакините, а за бургазлии се разписа Симеон Мечев (80). Двубоят се игра на стадион „Свети Петър” в Банско. Отборът на Бургас имаше възможност да поведе още в десетата минута. Анатоли Тодоров напредна по лявото крило, центрира успоредно на голлинията, но двама футболисти в сини фланелки се разминаха с топката точно пред вратаря на домакините. Пет минути по-късно имаше спорно положение в наказателното поле на тима от Разлог. Защитник в зелено спря топката на своя страж, който я улови. Главният съдия обаче не назначи свободен удар. В 27-ата минута Пирин поведе след неразбирателство в защитата на Бургас и плътен удар на Димитър Руйчев. В 30-ата минута резултатът можеше да бъде изравнен, но удар с глава на Ахмедов мина на сантиметри в аут. В 35-ата минута наставникът на бургазлии Ангел Стойков направи принудителна смяна – на мястото на Ахмед Ахмедов в игра се появи Борислав Борисов. В 40-ата минута Мирослав Радев овладя на гърди в наказателното поле на Пирин и стреля от движение, но топката профуча покрай дясната греда.

Второто полувреме започна със силен изстрел на Цветомир Цонков. В 55-ата минута гол на домакините бе отменен заради засада. В 72-ата минута Спириев с удар от границите на наказателното поле отбеляза за 2:0 в полза на Пирин. В 77-ата минута резултатът стана класически, след като Кондев засече центриране отдясно. Три минути по-късно удар на Борисов срещна гредата, топката попадна в Мечев, който на празна врата не сгреши за 3:1.

Съставът на ФК Бургас: 12.Янко Георгиев, 11.Даниел Шмедин, 20.Юри Иванов, 3. Петър Патев, 6. Стоян Мантаров, 22.Цветомир Цонков, 16. Пламен Димитров (73- 21.Живко Хаджиев), 10.Мирослав Радев, 18.Анатоли Тодоров, 4.Симеон Мечев, 19.Ахмед Ахмедов (35-23.Борислав Борисов)
Резерви: 44.Георги Стоянов, 21.Живко Хаджиев, 5.Стоян Калпаклиев, 99.Слави Костенски, 2.Тодор Гочев, 23.Борислав Борисов, 8.Николай Ботев