Пирин осъществи пореден трансферен удар, след като привлече нападателя Станислав Костов.

29-годишният футболист се завръща в родния си тим, след като за последно игра в кипърския Олимпиакос (Никозия). Преди това у нас Костов водеше атаката на Левски.

Станислав бе представен официално от изпълнителния директор на „орлетата” Таско Тасков на брифинг в Благоевград. Договорът на централния нападател с Пирин е за две години.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

"Всички знаете какво е за мен Пирин. Щастлив съм, че отново съм си вкъщи. Бързо се съгласих, след като получих обаждането. Чувствам се в добра форма. Благоевград заслужава да има силен Пирин. Престоят ми в Кипър беше добър за мен. Отидох да видя как е в чужбина. Пирин винаги е бил приоритет за мен в България.

Пак ще кажа щастлив съм, че отново съм у дома. Тук има добри футболисти. За мен е чест, че ще играя с такива големи играчи. Чувам, че колективът е страхотен. Ръководството работи професионално. Надявам се да направим добър отбор и да завършим на възможно най-високо място. Договорът ми е за две години. Това не беше единствената оферта към мен, но беше тази, която най-много исках да приема", каза Костов на представянето.