Тайни срещи с хора от най-висшите кръгове на кръвния враг Левски са имали в последните дни скандалните звезди на ЦСКА Иван Иванов и Иван Караджов. Съобщава близък на двамата младоци пред в. "7 дни спорт" 24 часа след като двамата се забъркаха в поредната каша. Русия и Караджата, както са известни сред съотборниците си защитникът и вратарят, бяха нападнати с нож при много мистериозни обстоятелства след поредния си среднощен запой в петък срещу събота.

"Няколко дни преди да ги наръгат, Русия ми каза, че е получил предложение от Левски. Той започнал да навива и Караджата двамата да си бият камшика от ЦСКА. Така искат да натрият носа на Любо Пенев и шефовете от "Титан", твърди източник на изданието от компанията на двамата.

“Е**л съм му майката, ще пия, докато не ме изгонят. После отивам в Левски”, изцепил се Иванов. Според една от версиите нападението над Русия и Караджата пред клуб “Сиело” е заради преговорите на двамата с Левски. Говори се, че крайни елементи от агитката на ЦСКА са се заканили, че рано или късно “ще им пуснат кръв”.

В същото време се разбра, че има вариант двамата да бъдат приютени и в Литекс. Засега “оранжевите” не бързат с трансферите, тъй като имат достатъчно футболисти на въпросните постове. Иванов може да бъде привлечен при продажба на Александър Барт или Пламен Николов. При Караджов положението е по-сериозно, понеже никой не го иска./БЛИЦ