Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов бе щастлив след победата над Рапид във Виена с 2:1 в Лига Европа. Босът явно бе полял обилно успеха и се прочу в ефир, включвайки се мъртво пиян в предаването по RING след края на мача. Борисов фъфлеше и пелтечеше изключително неразбираемо, но въпреки това се доловиха няколко култови бисери от негова страна.

"Футболистите обещаха да играят за мен, на седмото небе съм, Данчо", отговори завалено Борисов на въпроса на водещия Йордан Георгиев как се чувства.

"Давам им по 3000 евро на човек. Според мен отборът в момента вярва в себе си, играе добре, взе да бие, всичко е о`кей. Ще кажа следното нещо, феновете да ме плюват мен и само мен, но да подкрепят отбора. Аз винаги съм бил със стоплени чувства към феновете. Аз искам да подам ръка на определени фенове, аз съм с всички фенове на ЦСКА в България”, каза Димитър Борисов в ефира на телевизия “Ринг”, който едва се разбираше.

“Както казах тази седмица, аз съм доволен от Милен Радуканов, той остава до Нова година. Аз съм президентът на ЦСКА, това е, аз ще имам властта, кой да я има? Искам да поздравя всички фенове на ЦСКА, аз винаги съм бил с феновете на ЦСКА. Нека всички ме подкрепят и да не се поддават на манипулации. Гарантирам ви, че в ЦСКА повече няма да има напрежение”, завърши босът на “червените”. /БЛИЦ