Треньорът на "Левски" Николай Костов определи група от 19 футболисти, на които ще разчита за утрешното гостуване на "Ботев" (Враца). Изненадващо сред избраниците му попадна Пламен Илиев. Вратарят се контузи в 1/4-финала за Купата на България с Локо (Пд), който "сините" загубиха след продължения с 1:2. Тогава Юнес Бенжалюн изрита лошо Илиев и дори имаше опасения за доста тежка травма на младия страж. Вчера обаче беше съобщено, че Илиев ще почива около седмица, но още днес той тренира, въпреки болката и почти сигурно ще бъде титуляр срещу "Ботев" (Враца). Мачът от 19-ия кръг на "А" група е утре от 15:30 часа.

Както е известно, капитанът Христо Йовов и Кристовао Рамос са наказани след червените картони на "Лаута", а Тони Калво отпада от сметките на Костов заради контузия. Дарко Тасевски също е с травма, но тръгва със "сините" за Враца.

След пауза от два мача в групата на "Левски" се завръща Даниел Младенов, а за първи път от началото на пролетния полусезон в нея е и бранителят Александър Башлиев.

Групата на "Левски":
Вратари: Пламен Илиев, Божидар Митрев
Защитници: Дъстли Мулдер, Сержиньо Грийн, Стефан Станчев, Иво Иванов, Орлин Старокин, Александър Башлиев, Сюлейман Диамутен, Нуно Пинто, Йордан Милиев
Полузащитници и нападатели: Даниел Димов, Дарко Тасевски, Владимир Гаджев, Симеон Райков, Жуниньо, Даниел Младенов, Иван Цветков