Изпълнителният директор на Черноморец Пламен Киряков обяви, че целите на клуба през този сезон са място в тройката и класиране в Лига Европа.

“Не правим трагедии от старта на сезона. Тръгнахме по-лошо от миналата година, но шампионата тепърва започва и имаме време да наваксаме пропуснатите точки”, коментира Киряков пред БЛИЦ.

“Представянето ни в първите кръгове е сравнително очаквано с оглед на начина, по който градим отбора. Ясно е, че когато не правим гръмки трансфери селекцията върви по-трудно. Оглеждаме внимателно всички предложени ни играчи, опитваме се да се предпазим от грешки, но и не е лесно да се намерят класни футболисти необвързани с договори. Ясно е, че ни трябва малко време за да сглобим отбора. Ще продължим със селекцията и след затварянето на трансферния прозорец, като междувременно ще си гоним поставените задачи”, продължи още Киряков.

“Миналата година изпуснахме третото място кръг преди края на сезона. Тази година се надяваме да го спечелим точно тогава и да се класираме за евротурнирите”, добави Киряков.