Бившият национален селекционер Пламен Марков за пореден път се изказа остро срещу настоящото ръководство на Българския футболен съюз. Според специалиста, откакто Борислав Михайлов е начело на футбола ни не са направени никакви съществени реформи за да има някакви резултати.

"Българският футбол е тръгнал към аматьоризъм. Това се вижда от стадиони, от терени, всичко което е част от футболната игра. Отборите нямат пари да си плащат за охрана на двубоите. За какъв професионализъм тогава говорим", каза Пламен Марков, който бе гост в сутрешния блок на БиТиВи.

"Настоящото ръководство на БФС няма критерии за оценка. Не може след равен със световния шампион да се говори, че е лош резултат, а след загуба в последния контролен мач да се казва, че имаме добър национален отбор.

Боби Михайлов е четири години вицепрезидент и още толкова президент на футболния съюз. През това време не е проведена никаква съществена реформа, така че да има някакви по-различни резултати. Аз в личен план нямам нищо към него, но е крайно време да започне да работи", допълни бившият селекционер на националния ни тим./БЛИЦ