ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Румънското авторитетно издание sport.ro реагира спрямо публикация на официалния профил на ЦСКА 1948 във "Фейсбук".

От изданието посочиха, че „червените“ са представили историческите мачове между ЦСКА и Стяуа, които „в по-голямата си част не отговарят на двата отбора, които излизат един срещу друг в Лигата на конференциите“. Румънците пишат също, че феновете на Стяуа, който се състезава във второто ниво на футболната пирамида в северната ни съседка, са заляли с коментири публикациите, свързани с двубоя между ЦСКА 1948 и ФКСБ, който е финансиран от богаташа Джиджи Бекали.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Съперникът на ЦСКА 1948 – познат клуб със спорна история

"Историята на преките срещи между ЦСКА 1948 и ФКСБ беше публикувана в четвъртък сутринта на официалната фейсбук страница на софийския клуб, която всъщност в по-голямата си част е тази на споровете между ЦСКА и Стяуа“, написаха от румънското изданието.

 

Европейският поход на ЦСКА започва от Букурещ, където съперник на “червените” ще бъде отборът на FCSB Ще Ви върнем...

Публикувахте от ЦСКА 1948/ CSKA 1948 в Четвъртък, 22 юни 2023 г.

 

 

Междувременно ултрас групата на втородивизионния Стяуа - „Пелуза Суд“, обяви, че ще подкрепи ЦСКА 1948 във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу ФКСБ. Те са останали изненадани от това, че „червените“ обявиха опонента си като Стяуа.

Румънското издание "Фанатик“ пише „ЦСКА 1948 София е отбор, създаден от привърженици, след като Литекс Ловеч беше трансформиран в ЦСКА София чрез инженеринг на шефа Гриша Ганчев“.

Ултрасите от „Пелуза Суд“ обявиха, че ще подкрепят „братята от ЦСКА“, но не са очаквали, че българският клуб ще представи ФКСБ като Стяуа. Реваншът в Букурещ ще е без фенове, но и тогава се очаква да има дейности от привържениците на втородивизионния тим.

Както вече стана ясно, УЕФА ще смени датата на един от европейските мачове в София. Според първоначалния жребий ЦСКА трябва да е домакин на румънския Сепси на 27 юли (четвъртък). В същия ден обаче ЦСКА 1948 трябва да приеме друг румънски тим - ФКСБ, на националния стадион “Васил Левски”. Всеизвестно е, че съвсем близо се намира стадион “Българска армия”, където ЦСКА ще играе със Сепси.

Поради тази причина УЕФА ще премести датата на един от двата двубоя ден или два по-рано - съответно на 25-и или на 26 юли (вторник или сряда).

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!