Бившият играч на Левски Насиру Мохамед продължава да бъде сериозна заплаха за клуба, пишат медиите в Гана. Негов близък, цитиран от местна агенция, твърди: „Ще стане страшно за тях, ако не му платят“.

Крилото напусна „Герена“ преди края на миналото първенство, след като се възползва от правото си да разтрогне с клуба по негова вина. Мохамед се прибра в Швеция, където успя да си уреди договор с Хекен, който преди това го продаде на Левски за 250 000 евро. Насиру обаче се контузи тежко.

Вече многократно е писано, че той търси доста сериозни пари от „Герена“ - близо 850 000 евро. Става въпрос са обща сума от забавени заплати, както и такива, които му се полагат по договор, нищо че не е изпълнен докрай. „Сините“ успяха да си издействат известна отсрочка, но Мохамед настоявал да получава редовно траншовете от „Герена“.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн

Както е известно, „сините“ не са решили още казуса около Петър Хубчев. Освен това сериозни претенции има и Симеон Славчев. Халфът отказа да се раздели с клуба по условията, които му бяха предложени от Наско Сираков. Така той продължава да тренира на „Герена“ отделно и чака ново предложение от страна на ръководството на Левски.