ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА - ТУК!

Проблемите за ЦСКА не спират. И то такива, които "армейците" сами си създават. БЛИЦ вчера ви информира, че босовете на клуба се скатават и не са пожелали да платят 200 лева за провеждането на тренировка в закритата зала в столичния квартал "Драгалевци". Сега пък се оказа, че "червените" не са заявили стадион "Васил Левски" за мача си с Локомотив (София). Столичното дерби е тази неделя, но нито в БФС е постъпило искане къде да се играе срещата, нито пък на Националния стадион са информирани за задаващия се двубой.

Спортно-техническата комисия винаги се уведомява до сряда. В Централата обаче няма постъпила заявка. Липсата на стадион по наредба се наказва със служебна загуба. До крайната мярка обаче едва ли ще се стигне, като се очаква днес ЦСКА да реагират като ужилени и да заявят "Васил Левски".

"Червените" използват и стадион "Славия", но 24 часа по-рано на "Овча Купел" има мач между "белите" и "Левски" и теренът едва ли ще издържи два поредни двубоя. Още повече, че лично президентът на Славия Венци Стефанов предупреди, че дори и в събота може да се играе на кална нива заради лошите метеорологични условия.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА