Футболистите на Созопол, които в четвъртък постигнаха сензационна победа с 1:0 над Ботев като гост във Враца, си тръгнаха чак в петък по обед с автобуса на... Царско село, съобщи "Конкурент", показвайки снимка на возилото на столичния клуб, в което се качили Румен Димов и футболистите му.



Веднага след мача треньорът на гостите обяви, че отборът му е играл за честта си и въпреки че е изпаднал от Втора лига, се е представил подобаващо на стадион "Христо Ботев". 

Час след мача, докато домакините се суетяха около оставката на Сашо Ангелов, която в крайна сметка не беше приета от врачанския кмет Калин Каменов, стана ясно, че футболистите не могат да си тръгнат за Созопол, тъй като рейсът им се е повредил. Това отложи пътуването им и те се настаниха да пренощуват в хотел "Чайка" в покрайнините на Враца.

В петък по обяд обаче играчите на Созопол потеглиха към морето след "братски" протегнатата ръка от Стойне Манолов, който им изпрати автобуса на ФК Царско село. Запознати твърдят, че освен транспорт до морето момчетата със светлосини екипи са си заслужили и солидни премии за боя над прекия конкурент за първото място - Ботев.

Очевидно в изпращането на автобуса на Царско село към Враца няма нищо случайно. От "селото" правят всичко възможно да завършат първи и да си осигурят историческа промоция за елита. 

ВТОРА ЛИГА - 26 КРЪГ

21 април 2018 г. (събота), 17:00 часа
Несебър - Черноморец (Балчик) 2:0 

1:0 Валентин Йосков (32), 2:0 Николай Костов (45+1) 

22 април 2018 г. (неделя), 17:00 часа
в Драгалевци:

Струмска слава (Радомир) - Лудогорец II 

Локомотив (Горна Оряховица) - Марица 

в Несебър, Градски стадион:
Поморие - Нефтохимик 

22 април 2018 г. (неделя), 18:00 часа
Созопол - Оборище (Панагюрище)  
Литекс - Локомотив (София)

23 април 2018 г. (понеделник), 17:30 часа
Ботев (Гълъбово) - Ботев (Враца)
Царско село - Монтана
Диема Спорт

ВТОРА ЛИГА - СЕЗОН 2017/2018

Пълната програма на Втора лига