Президентът на УЕФА Мишел Платини награди члена на Изпълнителния комитет на европейската централа и президент на Българския футболен съюз Борислав Михайлов с медал и "Зрелостна шапка". Призът се връчва за изиграните от него 102 мача за националния отбор на България.

Както е известно, на последния конгрес на УЕФА бе решено всички футболисти в историята на европейския футбол, които са изиграли 100 и повече срещи за представителния тим на своята страна, да станат почетни членове на новоучредения клуб "100" и да получат награди на официална церемония. По време на тържествената вечеря на президенти и изпълнителни директори на 53-те европейски федерации, събрани в Кипър от Мишел Платини на Стратегическа среща, освен Борислав Михайлов с награда бе удостоен и полската легенда Гжегош Лато.

България има още един представител в престижния клуб "100" и това е капитанът и рекордьор по мачове за националния отбор Стилиян Петров. Действащият футболист на Астън Вила, който вече има 103 участия за България, ще бъде награден на отделна церемония.