„Президентът на УЕФА Мишел Платини е запознат с измамата, която спретнаха собствениците на ЦСКА. Той е твърдо зад Левски. Ще се срещнем с него скоро, за да изчистим проблема”, това обявил босът на Левски Тодор Батков на „сините” футболисти преди мача с Лацио, пише в. „Меридиан Мач”.

Адвокатът е разяснил пред отбора подробности за „Казанската афера” минути преди мача с италианския тим. Той казал на футболистите, че в понеделник полицията ще арестува част от виновниците за „синьото” унижение. Все още не се знае дали закана на Тодор Батков, направена в съблекалнята на „Герена”, ще излезе вярна.

Факт е обаче, че ръководството на Левски е уведомило родната прокуратура за подозренията, че босовете на ЦСКА и „Титан” Димитър Борисов и Иво Иванов стоят зад машинацията, която прати Дарко Тасевски, Живко Миланов, Зе Соарес и Юсеф Рабех в Русия за бутафорен трансфер в Рубин. Батков е използвал връзките си в УЕФА и ФИФА, за да уведоми европейската и световната футболна централа за атаката срещу Левски./БЛИЦ