ЦСКА ще изиграе последния си мач на „Българска армия“ пред пълни трибуни. Поне такива са прогнозите предвид вървящата в момента онлайн продажба на билети.

На 10 декември „армейците“ приемат Лудогорец в мач от 20 кръг. Това ще бъде последното домакинство на тима на легендарния стадион, а след това той ще бъде подложен на тотална реконструкция.

Данните от онлайн платформата, продаваща билети за мача, показват, че към момента са продадени над половината пропуски за двубоя срещу шампионите. Очаква се в близките дни входните талони да бъдат пуснати и във физическа продажба на касите на „Армията“ и се очаква засилен интерес.

Това означава, че над 15 000 зрители ще подкрепят ЦСКА в мач, който има шампионски характер и носи допълнителна тръпка заради сбогуването с "Армията" в настоящия ѝ вид. Цените на билетите са между 10 и 20 лева, а достъп до ВИП-ложата струва 130 лева.

Както е известно, БЛИЦ първи писа, че шефовете на ЦСКА ще позволят на феновете да си вземат сувенир от настоящия стадион след срещата с разградчани.