Старши треньорът на Литекс и националния отбор Станимир Стоилов е попаднал в плен на знойна плевенчанка, информира столичен вестник. От два месеца насам Мъри се носи на вълните на любовта и е готов дори да се разведе със съпругата си Мирена заради младата си изгора.

Стоилов се запознал с русокосата плевенчанка в баровския хотел "Президиум палас", където обитава просторен апартамент. Младата дама работи в хотела на Гриша Ганчев и набързо успяла да плени треньора не само с перфектната си визия, но и с блестяща ерудиция.

Дълго време Мъри криел връзката си и не се появявал никъде с младата си любовница. Отскоро обаче Стоилов забравил за всички предпазни мерки и започнал да се явява на публични места с компаньонката си. Треньорът и блондинката често са засичани в ресторант "Вароша" и така любовната авантюра на Мъри вече не е тайна за никого в Ловеч.

Заради любовницата си Стоилов напълно забравил за задължението си да се прибира в софийското си жилище в квартал "Зона Б-5". Доскоро Мъри през ден пътуваше маршрута Ловеч-София, за да се види с жена си Мирена и с дъщеричката си Веселка. Напоследък обаче треньорът се оправдавал пред съпругата си с многото работа в Литекс и с подготовката на тима.

Изглежда, че жената на Станимир Стоилов се е досетила, че дели съпруга си с друга, тъй като миналата седмица пристигнала с гръм и трясък в Ловеч. Мирена дошла с Веселка и прекарала няколко дни в "Президиум палас", в които се засичала със съперницата си. Мъри обаче успял да разсее съмненията на благоверната си, че си има друга, и под предлог, че не може да й обърне подобаващо внимание заради работата си, я изпратил по живо, по здраво на море.

Специалистът, наричан от мнозина с прозвището "Бащата на правилния футбол, не за първи път кръшка на жена си. Преди три години главата на Станимир Стоилов бе завъртяна от млада студентка. Когато обаче връзката му бе разкрита от медиите, Мъри прекрати отношенията с любовницата си и се посвети на семейството си. /БЛИЦ