ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Вратарят на Твенте и националния ни отбор Николай Михайлов, който вчера официално обяви раздялата си с фолкпевицата Алисия, не се присъедини към селекцията на Любослав Пенев в Япония. На "трикольорите" в четвъртък предстои контрола с домакините, като срещата на "Тойота Стейдиъм" край Нагоя е от 13:20 часа българско време. На 4 юни пък националите гостуват на Казахстан в Алмати.

Николай Михайлов не отпътува вчера с "трикольорите" към Япония, а от лагера на "А" тима ни споделиха, че той ще се присъедини към тях по пътя.

Синът на шефа на БФС обаче не се появи нито при прикачванията, нито пък пристигна днес в Страната на изгряващото слънце. Стана ясно, че вратарят изобщо няма да пътува към Япония и отпада от сметките на Любослав Пенев.

Както е известно, Михайлов счупи пръст на лявата ръка преди време и вече няколко седмици е извън терените и не играе за Твенте. Стражът твърдял, че не е напълно възстановен и нямало смисъл да пътува до Япония, а след това и до Казахстан. При това положение Пенев ще разчита на вратарите на "Левски" Пламен Илиев и Михаил Иванов и на Владислав Стоянов от Лудогорец.

Компаньонка разделила Ники Михайлов и Алисия