Левски ще бъде без плеймейкъра си Дарлан в днешното гостуване на Крумовград. Мачът на базата на Ботев (Пловдив) „Никола Щерев-Старика“ започва в 20:00 часа.

Треньорът на „сините“ Николай Костов обяви група от 18 футболисти за двубоя. Прави впечатление, че в състава се завръщат вратарят Пламен Андреев и защитникът Хосе Кордоба, които получиха почивка за срещата с Пирин (2:0) на 14 септември.

Причината за отсъствието на Дарлан най-вероятно се дължи на факта, че в групата може да попаднат максимум петима футболисти, които не притежават паспорти на Европейския съюз. Такива сред избраниците на Костов за днешния мач са Хосе Кордоба, Вандерсон Цунами, Уелтън, Роналдо и Рикардиньо.

Прави впечатление, че този път треньорът на Левски не е включил нито един от юношите в групата. Това по всяка вероятност се дължи на факта, че днес от 17:00 часа на дублиращия отбор на „сините“ предстои гостуване на втория тим на ЦСКА в среща от деветия кръг на Югозападната Трета лига.

ГРУПАТА НА ЛЕВСКИ: Николай Михайлов, Пламен Андреев, Жереми Петрис, Хосе Кордоба, Келиан ван дер Каап, Кристиан Димитров, Вандерсон Цунами, Андриан Краев, Асен Митков, Асен Чандъров, Илиян Стефанов, Асими Фадига, Джавад Ел Джемили, Марин Петков, Роналдо, Уелтон, Рикардиньо

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига