Извънредни мерки за сигурност въвежда полицията в Стара Загора за мача между Берое и "Левски", който е утре от 20:00 часа.

Причината за това е шествието, което организират местните запалянковци. Голям брой привърженици на "сините" също идват под Аязмото. Двете агитки не се обичат особено. На няколко пъти столичани и заралии се биха по време на срещи на националния отбор.

"Опитват се да станат известни на наш гръб, но като цяло не представляват внимание за нас", отсякоха от сектор "Б".

Полицията в Стара Загора ще бъде подсилена и от жандармеристи, за да се справи с опазването на реда около мача. Около 3000 места ще останат празни на стадиона. Те ще бъдат ползвани за буферна зона.

Шефът на фенклуба на Берое Данчо Христов пък обяви, че агитката е вдигнала жълт картон на Петър Хубчев. Той ще стане червен при загуба от "Левски".

"Това е последен шанс за него. Засега всички сме зад него, но при провал да дава оставка. Не ни интересува в какви отношения е с Мапуко, но нападателят трябва да е титуляр", заяви Христов за "Стандарт". Според запознати обаче Хубчев едва ли ще клекне и ще продължи да държи във фризера Мапуко.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите