ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Ръководството на „Левски“ заработи с пълна пара около селекцията. Славиша Йоканович не спира да иска нови футболисти, които един по един започват да пристигат в отбора. Третият нов на „Герена“ днес е Димитър Макриев. Нападателят вече минава медицински прегледи и до края на деня се очаква да подпише договор.

За последно роденият на 7 януари 1994 година таран игра в Израел - за Ашдод. През годините Макриев многократно бе свързван с трансфер в „Левски“, чийто юноша е, но едва сега това ще стане факт. Макриев има кратък престой в ЦСКА, след това бе продаден на Интер, но от там е отдаван под наем на Белинзона, Гурник Забже, Киасо. През 2005 година нападателят отива в Дижон, след това играе за Марибор, Ашдод, Криля Советов (2011) и Олександрия (2011/12). През 2012 година роденият в Гоце Делчев Макриев отново се върна в Ашдод.

Мирослав Иванов вече подписа договор с „Левски“ за две години. По-рано през деня игралият при „сините“ от 2005-та до 2009 година пристигна на „Герена“. Припомняме, че от днес на проби в тима е полузащитникът Вилфред Далма.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ