Три агнета оглозгаха снощи пловдивските съдии на купона, с който закриха футболния сезон. Две бяха осигурени от Георги Кабаков и Ивайло Бозев, а третото - от футболиста Неделчо Гаджалов, който наскоро се ожени.

Станалият дядо преди седмица Трендафил Думбалаков пък се беше погрижил никой да не остане жаден. Третото полувреме се игра в ресторант "Терасата", но никой не знае кога е прозвучал последният съдийски сигнал, пише bgreferee. Преди него на стадион "Христо Ботев" един срещу друг се изправиха старите и младите съдии на Пловдив.

За първи път в 10-годишната история на тази среща "батковците" не успяха да стигнат до победата - записаха срамно равенство 4:4, като в един момент дори губеха в резултата с 2:3.
Капитанът на "ветераните" Думбалаков пък се отказа да предава лентата и се закани да вземе реванш след година. Мачът беше ръководен отлично от женска бригада с главен съдия Камена Георгиева и асистенти - Екатерина Маринова и Таня Малинова (на снимката долу).

Съдийската комисия на Пловдив беше представена от Йордан Гулев, Неделчо Чакъров и Милан Каратанчев. Специален гост беше дядото на Георги Кабаков, който носи същото име и е бивш арбитър в "А" група. /БЛИЦ

3_3.jpg