Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Ръководството на БФС е готово с варианта за премии на националите при евентуално класиране на световното първенство през 2014 г.
 
От централата планират да дадат по 100 хиляди лева на човек, ако "трикольорите" спечелят виза за мондиала в Бразилия, пише “Тема Спорт”. Това прави малко над 2 милиона лева отборна премия. Този път Боби Михайлов и компания са били категорични, че пазарлъци няма да има и това е таванът, който може да бъде отпуснат.
 
Както е известно, в последните години, преди старта на дадени квалификации, тарторите на тима - Димитър Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петров сядаха на масата за преговори с БФС. Сега обаче нито един от тримата не е в състава по различни причини и от БФС са наложили волята си.
 
В същото време стана ясно, че заради слабите резултати и трагичното представяне в последните мачове (“лъвовете” са без победа от март 2011 г.) парите за повиквателни – 1500 евро, ще бъдат орязани наполовина.
 
За отделните мачове от квалификациите за световните финали в Бразилия, които започват през септември, пък бонуси не се предвиждат. Както е известно, нашите са в една група с Италия, Дания, Чехия, Армения и Малта. България започва битката с домакинство срещу “Скуадра Адзура” на 7 септември в София.