Ръководството на ЦСКА отново обеща високи премии на футболистите при победа над Литекс в полуфинала за Купата на България утре вечер на стадион “Българска армия”. Преди дербито между двата отбора за първенството шефовете на ЦСКА гарантираха по 5000 лева на човек при успех. Мачът завърши наравно 0:0, а играчите прибраха по 1000 лева за точката.

Сега Димитър Борисов и Иво Иванов отново са обещали по 5 бона на човек, стига отборът да се класира на финала. Отборната премия при спечелване на трофея пък 250 000 лева, пише вестник “Тема спорт”.

Освен финансово “армейците” ще бъдат надъхани допълнително и от треньора Милен Радуканов. Младият специалист, който промени коренно ЦСКА, се слави като голям психолог. Преди дербито с "Левски" (3:1) той пусна в съблекалнята видео клип с подбрани моменти от паметни за клуба мачове. Сега Радуканов обмисля да прожектира ново видео на своите момчета, но съдържанието му се пази в тайна.

От ръководството на ЦСКА пък са изпратили специална покана за мача на министър-председателя на България Бойко Борисов. Той е с основна заслуга стадион "Българска армия" да бъде даден на клуба за срок от 20+10 години.