Талантите на Етър (родени 2006 година) бяха убедителни срещу Чардафон (Габрово) и постигнаха двуцифрена победа - 10:0. Играчите на Стефан Николов пометоха съперника, като не спряха да му бележат голове. Деян Марков откри резултата, а до края на първата част Павел Иванов покачи на 2:0. През втората част дойдоха минутите на Християн Атанасов, който наниза три поредни гола за хеттрика си и доведе нещата до 5:0.

През третата част габровци съвсем рухнаха и Велизар Вълчев, Кристиян Йорданов и Калоян Анев покачиха на 8:0, а последните две попадения за двуцифрената победа добави Павел Иванов, който също стигна до хеттрик.

Етър е категоричен лидер в тази група, като има 36 точки от 12 победи и 1 загуба. Талантите на "виолетовите" са вкарали 69 гола и са получили 9 във вратата си. На 6 точки зад тях са Янтра-1919 и Алекс ОК (Шемшево). В следващия кръг на 9 април набор 2006 гостува от 11:30 часа на Янтра в Габрово.

Вторият отбор на етърци, играещ под името Алекс ОК, и който е с година по-малки играчи, набор 2007, надигра като гост с 2:1 Локомотив (Дряново).