Локомотив (София) победи с 2:0 Малеш (Микрево) в контрола, играна в село Дамяница. Автор и на двете попадения за "железничарите" стана Младен Стоев, разписал се през първото полувреме. Именно халфът с прякор Маджо преди дни вкара за крайното 2:2 срещу Банско. Стоев се разписа и при успеха с 4:1 над Бдин (Видин).

В днешната контрола избраниците на Антон Велков надиграха Малеш и само могат да съжаляват, че не се поздравиха с по-изразителна победа. В 11-ата минута Стоев беше изведен от Даниел Пеев сам срещу стража на тима от Микрево, но не успя да го преодолее. В 20-ата минута двамата си размениха ролите. Пеев беше изведен от Стоев и озовал се очи в очи срещу вратаря на съперника също не може да реализира. В 30-ата минута и Павел Петков пропусна да открие резултата.

Три минути след това най-после падна гол в мрежата на Малеш. Стоев се възползва от извеждащия пас на Пеев и прати топката под плонжа на вратаря - 1:0.

В 39-ата привлеченият от Спортист (Своге) халф, който е юноша именно на Локо (Сф), вкара второто си попадение в срещата. Стоев открадна топката пред наказателното поле на Малеш, след което с техничен удар, копвайки я прехвърли ефектно стража на съперника за 2:0.

През второто полувреме, заради направените множество смени и в двата отбора, играта се накъса, а положенията пред двете врати драстично намаляха.

В 62-ата минута Павел Петков пропусна две положения едно след друго. Най-напред вратарят Димитров парира с крак удара му от наказателното поле, при следващата атака, от добра позиция, Петков стреля, но този път над вратата.

Съставът на Локо (Сф): Михайлов, Бранеков, Гаров, Пеев, П. Петков, Манолов, Юли Петков, М. Димитров, Велков, Стоев, Манчев (Коев, Добрев, Атанасов, Милчев, Върбанов, Св. Петров, Велев, Величков, Павлов)