Наставникът на Монтана Емил Велев от няколко дни е считан за побойник, след като се забърка в скандал на стадион "Георги Аспарухов". Както вече стана ясно, Кокала се нахвърлил на Владислав Вутов, който е треньор на Левски до 17 години. Твърденията са, че Велев е ударил младия си колега, дори извадил бухалка от колата си.

Причина за гневния изблик на бившия треньор на Левски е отправена критика от Вутов към играта на Монтана срещу Литекс. Младият специалист гостува в студиото на Диема Спорт за реванша, който футболистите на Кокала загубиха с 0:1, но достигнаха до финала благодарение на победата с 2:0 в първата среща.
 
"Пълни глупости се изписаха. Случайно се видяхме на "Герена" и той ми се извини за това, което е говорил по телевизията. Предадоха ми някои неща, които е казал за играта ни в реванша в Ловеч", каза Велев пред БЛИЦ СПОРТ, отричайки категорично да е удрял Вутов.

"Дори не сме се карали, за какви удари изобщо говорите. Много неща се говорят, но колко процента от това нещо е истина? Нищо не е истина. Може да попитате и Вутов", добави треньорът на Монтана.

"ЦСКА не ме интересува, много малко ме вълнува в момента", каза Велев по повод предстоящата битка с "армейците" за Купата на България.

"До финала имаме мачове с Лудогорец, Левски, Черно море, Локомотив (Пловдив) и Пирин. Докато стигнем до ЦСКА ще мине много време", добави Емил Велев.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!!