ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Берое се раздели с една от емблемите си - Дончо Атанасов, който е един от любимците на феновете. 30-годишният футболист вече не е част от клуба. Атанасов и Берое се разделиха по взаимно съгласие.

Известният като Марадончо футболист е роден на 2 април 1983 година в Стара Загора. Дебютира за родния си клуб на 9 февруари 2002-а срещу Литекс. След това докато отбива военната си служба играе за Армеец (Сливен). Атанасов се завръща в Берое, но не успява да се утвърди и преминава в Миньор (Раднево). След два сезона в Раднево се завръща под Аязмото. През 2010 година е с основен принос за спечелването на Купата на България, като отбелязва единственото попадение на финала срещу Черноморец (Поморие).

През същото лято преминава в Черно море, където играе до края на 201-а. В началото на 2013 г. подписа договор за 2,5 години с Берое. През пролетта записа 14 срещи в "А" група, като се разписа веднъж във вратата на Монтана.

Ръководството на Берое благодари на Атанасов за съвместната работа и му желае успех занапред. Феновете на клуба обаче моментално си припомниха рефрена "Ноу Дончо, ноу парти".

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ

don4o_kupata.jpg