ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов поздрави Лудогорец за представянето му срещу Базел, като го определи като достойно. Разградчани отстъпиха с 2:4 на класния си съперник и почти загубиха шансове за влизане в групите на Шампионска лига. Боби Михайлов изгледа на живо двубоя, като направи впечатление, че беше доста развеселен и на градус, тъй като очевидно беше подпийнал.

„Стана хубав мач, празник, за съжаление загубихме. Резултатът не отразява точно какво се случи на терена. Лудогорец изигра добър мач. Базел обаче е много силен отбор, с много повече опит. Използва някои наши грешки, които направихме. Изпускаме гол, а в следващата атака ни вкарват. Абсолютно достойно се представиха всички играчи на Лудогорец. Апетитът идва с яденето, с опита. Това все пак е отбор на 3 години. Има съществена разлика в бюджетите", коментира Михайлов при напускането си на стадион "Васил Левски".

"Перефектна публика, благодаря й. Надявам се така да бъде и с националния отбор. Там ще се постараем в мачовете навън да вземем нужните точки", похвали публиката президентът на БФС.

"Винаги правим стъпки за нов стадион, но това е държавно решение. Имах разговори и с настоящия, и с предишния премиер. Направих разговори, за да видя какво е нужно да участваме с два мача от груповата фаза на Евро 2020. Искам да направим стадион, който може да ни представи пред Европа. България е футболна държава и заслужава такъв стадион. Той все пак е държавен, има време да намерим пари и протекция", завърши Михайлов.