Възстановяващият се след катастрофата с националите в Грузия Тодор Неделев посети Ботев (Пловдив) преди първата тренировка на тима след лагера в Турция.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+) 

В минутите преди заниманието в Коматево настъпи много емоционален момент, който бе посрещнат с усмивки и положителни емоции от всички ботевисти. На базата се появи капитанът на "канарчетата" Тодор Неделев, който бе посрещнат с прегръдки и радостни възгласи от футболисти, треньори и целия щаб.

Първата тренировка бе с активационен характер и продължи около 90 минути. Тя бе разделена на няколко части, като завърши с игра в атака, информираха "жълто-черните" в сайта си.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2022

 

Тодор Неделев посети Ботев преди първата тренировка след лагера В минутите преди тренировката настъпи много емоционален момент, който бе посрещнат с усмивки и положителни емоции от всички ботевисти На базата се появи капитанът на тима Тодор Неделев, който бе посрещнат с прегръдки и радостни възгласи от футболисти, треньори и целия щаб Our captain Todor Nedelev visited first training in Plovdiv since team’s comeback from Turkey #Botev #BotevPlovdiv

Публикувахте от Botev Plovdiv в Вторник, 28 юни 2022 г.