ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Петричките полицаи разследват сбиването пред местно заведение. Както вече стана ясно, в събота вечер треньорът на местния боксов клуб "Лъвовете" Георги Караколев и негов приятел - Константин Топалов, заформят масово меле, при което е пострадал бивш футболист на Чавдар (Етрополе) и възпитаник на НСА. Поводът за скандала е жена. 

Името на пострадалия е Димитър Илиев. Той е бивш футболист, на 24 години, сега работи като фитнес инструктор.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Майката на бития - Оля Стамчева, която е на обучение като застраховател в Германия, разказва следното пред struma.bg:  

"В събота вечерта синът ми е бил в ресторант в Петрич с приятели. Когато отива до тоалетната, безпричинно е нападнат от Константин Топалов, който му казва да се видят навън да се разберат. Димитър излиза пред заведението, където го чакат Константин Топалов и треньорът по бокс Георги Караколев. Блъскат го и започват да му нанасят удари - единият отпред, другият отзад. Димитър започва да се защитава и отвръща на ударите. Георги започва да го души, сваля го на земята и там го налагат с ритници. 

Жестокoст в Петрич: Треньор и приятелите му пребиха бивш футболист заради жена СНИМКИ 18+

Включват се и още мъже, приятели на двамата биячи. От ресторанта излизат и други хора и побоят е прекратен. Димитър се обадил на телефон 112, след което е отишъл на преглед в Спешен център - Сандански, откъдето аз получих снимка в 2 часа през нощта. 

Синът ми е със синини и хематоми, извадил си е медицинско свидетелство, има средна телесна повреда. Иззети са записи от охранителните камери, на които се вижда сбиването. Синът ми не се познава с двамата нападатели, не се е замесвал в разправии. Той е фитнес инструктор, завърши НСА. От 4-ти до 11 клас беше футболист в ПФК Етрополе, в школата на Христо Стоичков. 

Искам случаят да бъде огласен, защото такива побоища не трябва да се случва в Петрич. С мен се свързаха хора от града и споделиха за други случаи, при които тази компания си набелязва някой добре изглеждащ младеж и го набиват. Не знам на какви се изживяват, но тази агресия не е нормална. Още повече от треньор по бокс, който обучава и тренира деца. Ще съдим побойниците". 

Треньорът на боксов клуб „Лъвовете" Георги Караколев каза следното: "Не съм участвал в сбиването, аз разтървах Константин и Димитър. Не е вярно, че не се познават. Имат си стари дрязги. Аз се намесих да ги разтърва, а сега ще ме изкарат побойник. Тренирам 100 деца в клуба, в момента има републиканско първенство по бокс и ми сервират всичко това. Аз също обмислям да заведа дело“.

Караколев е изпратил на редакционната поща на struma.bg кратък клип, на който се вижда част от сбиването. Инцидентът в събота вечер се разследва от полицейските служители, събраните данни и записите от охранителните камери ще бъдат изпратени в прокуратурата.

 

 

Публикувахте от Vestnik Struma в Вторник, 8 ноември 2022 г.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК