"Ботев" (Пловдив) продължава да помага и да вдъхва сили на малкия Коста, който води битка с рака. "Канарчетата" взеха 9-годишния привърженик на отбора плътно до себе си и момченцето е цял ден до футболистите и треньорите в клуба.

"Скъпи приятели, любимият ни клуб има изключително скъп гост днес. Това е малкият - голям Ботевист Коце Архондакис, когото всички Вие добре познавате. Коце ще прекара едно денонощие на територията на клубната ни база, редом до батковците от първия отбор на "Ботев" и децата от нашата футболна академия. Силното 9-годишно момче, с което всички ние се гордеем, продължава борбата си с рака. По-рано днес Коце се настани в своята стая на базата, получи екипировка на отбора и похапна заедно с треньорите и футболистите. ПФК "Ботев" продължава да бъде плътно зад малкия запалянко и да вдъхва нови сили на смелия си малък привърженик. С теб сме, Коце!", споделиха от клуба.

Припомняме, че Коцето даде началото на мача с Лудогорец, който "канарчетата" загубиха с 1:2 на 12 септември. За Коста, който през последната година демонстрира изключителен дух в борбата си с рака, любимият "Ботев" е на първо място. Малкото "канарче" е много щастливо, че днес цял ден може да говори за футбол, и то със своя идол Йордан Христов и другите в отбора.

Всеки, който иска да помогне на Коста Архондакис в тежката и продължителна борба с болестта, може да го стори на следната сметка на Коста Димитър Архондакис:

IBAN BG87UNCR70001521203623

Телефон за информация: 0887117790

PayPal: [email protected]