ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Една от големите знаменитости на английския футбол през 90-те години на ХХ век Пол Гаскойн удари голямо рамо на инициатива на фенове на Левски за изграждането на паметник на Георги Аспарухов-Гунди в софийския квартал Редута. Газа е подписал фланелка, която беше пусната на търг от Асоциация „Levski Family“.

Наддаването за екипа на английския национален отбор започна на 21 март и ще продължи до полунощ на 25 март. Началната обявена цена е 150 лева. За момента най-високата предложена сума е 750 лева. Търгът се провежда на фейсбук страницата на  „Levski Family“.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

Фланелката е предоставена за търга от фенове на Левски, живеещи в Англия, които са прекарали уикенда с Пол Гаскойн. Те разказали на Газа за инициативата за издигане на паметник на Гунди и бившият футболист на Нюкасъл, Тотнъм, Лацио и Рейнджърс се е съгласил да помогне.

От лицензирания от английската Футболна асоциация продавач на официални ретро фланелки е закупена реплика на екипа от Мондиал`90, с която Пол Гаскойн и компания стават четвърти в света. Бившият футболист на „трите лъва“ я разписва и предоставя специално за инициатива за паметник на Георги Аспарухов.