Стефан Гошев е новият старши треньор на Септември (Симитли). Той заменя уволнения Юри Васев. До треньорската рокада в тима от Западната "Б" група се стигна след загубата у дома с 0:2 от Чавдар (Бяла Слатина) в събота.

Днес ръководството на Септември се събра на спешна среща и взе решение да освободи Васев. Той обаче ще остане на работа в клуба като главен мениджър, а ръководителите на отбора и кметът Апостол Апостолов му изказаха специална благодарност за работата, която свърши в Симитли в последните почти 2 години.

Стефан Гошев изведе в 17 часа футболистите на Септември за първа тренировка. Неговият дебют в официален мач ще стане в събота, когато отборът от Симитли гостува на Бдин (Видин), пише е-79.

Гошев е бивш футболист на Пирин (Бл), Велбъжд, Черно море и Спартак (Варна). Започва треньорската си кариера като наставник на Пирин (Бл) в Югозападната "В" група, а впоследствие е помощник на Борис Николов, Наджи Шенсой, Стефан Грозданов и Йордан Боздански. Този сезон Гошев започна като старши треньор на юношите старша възраст на Септември (Симитли).